<333

79855-816
Hej hopp!
Nu har jag vart iväg och köpt mobil! Det blev en K810i- min nya bebis! Det där lät verkligen ''fashionista-köper-ny-väska-och-kallar-den-sin-egna-nya-lilla-bebis-sak'' men jag känner att jag måste ha en mobil jag trivs med och tycker om för jag har aldrig mobilen i skolan, varför ha den där? Jag glömmer den säkert + att min kamera är skitkass men min nya mobbbbbb har 3.2 megapixels så jag är nöjd :) Nu blir det mycket bilder i skolan! Tog därför en dagens outfit när jag kom hem men nu ligger den och laddar sig. Haha.
79855-81879855-817
Dagens Outift:
Klänning, H&M, typ .. 149 kr?
Tröja, Gina Tricot, 199 kr
Leggings, vet ej pris

Klänningen är dock inte så kort som den ser ut, har väl åkt upp eller något! Idag ska jag bara chilla men känner att jag mååååste plugga til jävla fitt-prov i historia!! jag fattar inte detta med andra världskriget. eller jag fattar det med pearl harbror & det är för att jag har kollat på den filmen! Ååh, fan. men jag har imorn o på onsdag på mig också så idag kanske jag bara kan softa? ;););)

Sitter & lyssnar på the one and only Christoffer Hiding- så underbar, släpp skiva nu älskling! pussipuss!

love
jull


dagens basic

79855-81579855-81479855-812
Dagens Outfit:
Jeans, begagnade (ja, jag gillar dom)
Linne, Vero Moda, 89 kr
Tröja, H&M, vet ej pris
Örhängen, Glitter, vet ej pris
Halsband, Glitter, vet ej pris


Trodde inte mitt ansikte skulle komma med på bilden så det är därför jag tittat bort, brukar ju inte titta bort på bilder men nu blev det så! :) Nu ska jag & Ida iväg på Arn. Har ni sett den? Hoppas den är bra!:)

kärlek
julll

dagens wops!

79855-811
79855-81079855-809
Don't ask me what i'm doing! Jag skulle typ ställa mig i brygga fast inte riktigt brygga, utan i någon cool breakdance-pose typ men sedan när kameran började ticka allt snabbare började jag typ ramla så det blev som det blev! Och sista bilden blev ju också rätt lyckad o så!

Dagens Oufit:
Klänning, H&M, 149 kr
Leggings, Ullared, 39 kr
Skärp, Vero Moda, 99 kr
Klocka, Thailand

Kösshej!
jull

haha!

79855-808
Dagens Outfit:
Jeans, begagnade
Tröja, Gina Tricot, 49 kr
Kofta, Gina Tricot, 199 kr
Sjal, Thailand

Haha, på slöjden i skolan gick jag & Joss ut lite och hon fick ett kort på mig i ''vårlöven''! :)



dagens outift

79855-80679855-80579855-807
Dagens Outfit:
Tröja, H&M, vet ej pris
T-shirt, present
Jeans, köpt från Simon (Cheap Monday, ja, jag har killbyxor!!!:P)
Sjal, från Thailand
Halsband, från Salem Al Fakirs konsert.


Dåliga bilder idag igen för kameran är inte hemma!!! får panik snart!!!!! Men dom första och sista bilderna tog jag inte med mening. Ställde kameran och tryckte på knappen för jag trodde jag hade tagit på Självutlösaren, men nehepp! BTW ser det ut som jag bröstar upp mig av någon anledning, varför ser det ut så? Ja, inga lyckade bilder någon av dom idag då.

Jag & Ida har fått ''jobb'' igen på Remember Me, ska i och för sig bara jobba denna vecka  men det får man lite för så man kan ha långa fikadagar och göteborg-resor sen! :) Ska ta halvbussen och nu svettas jag ihjäl av min varma sjal så nu får jag dra mig!

Glöm inte Guldbaggegalan ikväll 20.00. Och jag hoppas som varje år att Persbrandt ska få pris, jag älskar den snubben. Har han gjort några filmer detta året? Orkar inte tänka på det nu. Jaja, ha det bra vänner.

kärlek /julll

VILL HA <3333

79855-804

Eller egentligen bara glaset för jag har redan dvd:n och askkoppen har jag ju inte till användning fast det är ju fräckt att bara ha som prydnad :) Åååh, Amy är så bäst!! Älskar henne!! Har suttit och kollat på massa youtube-klipp med henne nu också. Nej,nu ska jag äta & duscha!

julll


dagens outfit!

79855-803
79855-802
79855-801
79855-800
Haha bra bild och såå på den sista! Usch, vad dålig den andra kameran är men jag kan bara använda den när jag ska ta bilder på helkropps för den nya kameran går inte att ställa så, och folk tar inte kort på mig heller så ja .. :)

Dagens Outfit:
T-shirt, H&M, 49:50 kr
Sjal, från Bankok i Thailand
Byxor, Vero Moda, 399 kr
Örhängen, från Bankok i Thailand
Armband, från Ao Nang i Thailand
Skor, Skopunkten, 99 kr

Ja, det var väl kul för jag har väl inte lagt in Dagens Outfit på hur länge som helst! Jaja :)
Idag har jag & Ida vart o fikat på stan och kikat lite. Sedan kom jag hem och det blev tacos, Let's Dance och P3 Guldgalan med mamma o mormor! FAN ATT INTE SALEM AL FAKIR VANN BÄSTA MANLIGA! Han är så jävla grym, men han måste vinna bästa liveakt :)

Imorn blir det NIF-möte, Christoffer Hiding på Överby (<3<3<3<3<3<3) och dans! Och sedan mys med Joss på kvällen med OC. Fullbokad dag! :)

Pusshej!



Slappdag!

79855-799
Hello tja!
Idag är det en riktigt höstig, mysdag känner jag. Skolan gick förvånansvärt snabbt :) Skulle åkt ner och fikat med Ida men vips som det var hade hon visst ont i tanden! Så idag blir det godis framför I am Legend :):):):):) WILL SMITH <3 Så jäkla snygg är han. Har hört att den är lite speciell filmen, lite konstig. Eller rättare sagt sa min pappa det men han sa iaf att den var bra och alla andra säger att den är bra så det är gött! :)

Blir otroligt sugen på att skriva så här ibland .. iiii .. Dansdöttrarna eller artikel? Hmm .. behöver bara lite inspiration! Äh, det blir nog en fortsättning på Dansdöttrarna. Jag lade ju in 11:e delen här på bloggen men så cpade det sig så det publicerades aldrig! Äh, lägger in senare eller någon annan dag så ni får suga på karamellen lite :) eller vad man nu säger.

Tog en liten bild på mig & min bror i Thailand! Kom och tänka på Lalehs låt Storebror och har kommit på med tiden att den handlar precis om Victor. Pinsamt om han läser det här nu men han härjar ju ute hela natten, vad han gör det vete katten. Sedan i slutet på sången så kör han mig i sin nya porsche och visar att han har ett kontor och ett bra jobb. Han fixade livet liksom! Sån är Victor, lite loj och slapp men han fixar det ändå :) Äh, läs texten där nere så fattar ni! Ser ut som han posar jävligt mycket på bilden by the way men han var inte beredd tror jag. :)

Storebror- Laleh:

Ett desperat försök, det krävs ett hjältemod
vem av oss är modig nog att rädda storebror, storebror?, käre storebror
Han har ett öga för det där, hans sinnen letar klöver
härjar ute varje kväll med grabbar som han kallar bröder, herregud
Käre storebror

Han har en massa fuffens för sig, jag vet inte vad det rör sig om
härjar ute mitt i natten, vad han gör det vete' katten
Kanske något illegalt eller så är han väldigt social

Bror min drömmer om de liv, de visar han på tv
Han vill alltid va' som dom, men jag vill ha han som han är min bror
Käre storebror
Bror, ska du ut i natten? Kom vi knyter vänskapsbanden
Kom, stanna här med mig, jag vill va' med dig, storebror
Käre storebror
Kom, stanna hemma, här med mamma, vi kan prata med varandra
Dricka te och äta kaka, kom vi minns, minns tillbaka
Har du samma drömmar nu? Om att du ska bli Kung Fu-mästare
och president, bror sig mig vad som hänt min bror.
Käre storebror

Han har en massa fuffens för sig, jag vet inte vad det rör sig om
Härjar ute mitt i natten, vad han gör det vete' katten
Kanske något illegalt, eller så är han väldigt social

Brorsan skjutsa' mig i morse, i sin nya, fina porsche
Käre bror, han vägra' svara om den var köpt med illegala pengar
Det kan tänkas, men han körde mig till ett kontor,
det visa' sig att storebror har startat litet företag
Allting enligt rätt och lag, och nätterna han varit borta,
har han varit där och jobbat
Allting sluta' väldigt bra men det var inte så det var med bror
Käre storebror

Han har en massa fuffens för sig, jag vet inte vad det rör sig om
Härjar ute mitt i natten, vad han gör vete' katten
Kanske något illegalt, eller så är han väldigt social

Den som lever, lever flott och gott han lämnar inga spår
Den som lever flott och gott han lämnar inga spår
Han flyger högt bland alla moln och glömmer alla år
Han flyger högt bland alla moln och glömmer alla år
Den som lämnat djupa spår i gyttjan varje dag,
har härdat sina dar som år känt minsta andetag
Han lever inte för en framtid, utan för idag.


Ladda ner och lyssna och följ med i texten, vettja! Det är det bästa som finns!

jull


OC idag!!! :)

79855-797
schaaa :)
Sitter i datasalen nu i skolan och skriver om solenergi. Vill komma i gång i skolan igen efter thailand-resan. Hade visst kemiläxförhör idag som jag såklart inte visste om och jag skrev väl på 3 frågor utav 8 eller nåt. Bra där! Men hon sa att jag kommer igen eller nåt. Idag ska Linda fluffy följa med mig hem också ska vi bara hämta lite plånbok o så och sedan ska vi ner till stan! Jag ska köpa OC säsong 4 och Linda ska köpa väska. Sedan kl 6 ska jag följa med och kolla på hennes dans! Ska bli kul :) Måste bara hem och skriva svenska till imorn bara. Redovsining! iiiiih! Jaja, det fixar sig som Timbuktu sjunger :9
Puss hej!


thailand!

hej hopp!

har i thailand ar det fint :) kan inte saga sa mycket mer for det har precis regnat aven fast det var stekande hett idag pa stranden. plus att alla ar ute och ater nu men jag ar pa hotellet, ar lite dalig i magen, haha, ursakta men det har gatt over nu sa jag ska dra mig nerat till dom andra! Jag kommer hem den 13, sondag, eller ar det sondag da? jaja, da bloggar jag nog lite mer :)

Vi ar just nu i Koh Lanta och bara varan familj bor i en lyxbungalow pa stranden med dvd, dator, tv, jacuzzi, soffa, kylskap, haha mysigt :) Vi b;rjade resan med 2 dagar i Bankok, hur sletet, fattigt och smutsigt som helst. Det var inte bra tycker jag! Men Helena skulle sy upp klanning till sin student och pappa, Victor och Alex sydde upp kostymer. Vi var dar for att shoppa sa! Jag kopte inte sa varst mycket, eller jag vet inte. Jag kommer inte pa allt nu.

Sedan bilade vi till Koh Chang i 5 timmar. Koh Chang var det basta! Palmer, strand, turkost, skitvarmt vatten, hundvalpar overallt (AAAAHHHH!!!!!), go bar (Tapas Bar) med underbara manniskor! Dar var vi i 8 dagar. Sedan akte vi upp till Bankok igen och tog inrikesflyg hit till Koh Lanta (taxi & bat emellan). Har har det vart lite daligt vader o sa. Kom i torsdagskvall. Imorn ska vi ta bat till Koh Rok och typ snorkla. Sedan ska vi har vollybolltavling har ocksa! Sedan pa tisdag ska vi aka bat till Ao Nang, vara dar i 2 dagar. Sedan 15 timmar nattag till Bankok igen f;r att hamta klanningen och kostymerna. Jag tycker att resan har vart kul hittills saklart men sa bokigt att resa runt overallt med bilar, bat, taxi, flyg m.m.m. jag vill helst vara pa ett och samma stalle! 3 veckor i Koh Chang hade INTE skadat! 

Det ar asackligt har inne for vi bor ju i bungalow och vi har nagot konstig satin tak och det kommer typ in insekter dar sa att det sprasslar. uuusch!!

Nu far jag nog sticka bort till dom andra, jag mar ju inte daligt langre, sa har osocial kan man inte vara :)

Men det blaser ute, eller regnar det? (tittar ut). Oj, det blaser visst nagot enormt! Jaja. 

Hoppas ni dar hemma har det gott :) karlek till dom flesta! 

jull