.. and now what?

hello!
åh, jag har ångest! vad ska jag hitta på idag? allvarligt talat har jag ingen aning! jag låg i sängen och tänkte; jag ska gå upp NU, ringa nån kompis och få nånting gjort med den och ha kul! men sedan tänkte jag; njaaeee, jag tar nog en dag i sängen med sex and the city. men sedan ville jag åka till farmor och farfar och hälsa på rikki också! fan, vad ska jag göra? klockan har hunnit bli 1 och halv 6 ska jag iväg och träna. vad ska jag göra innan? besvärligt detta ..

Jajajajajajajaja, gårdagen var mysig! Började med att Simon och Pettsson kom och hämtade mig helt oförväntat när jag stod i mjukisbyxor och schleten kofta och inte var klar. men klyftiga som dom är tvingade dom iväg mig utan att jag bytt om! haha ''jaja, jag ska bara upp o hämta mobilen!'' sa jag och sedan stack vi till Träffen där alla föräldrar var. Simons syster Sofia var där också. Jag, Simon, Sofia, Pettsson och Adam åt pizza och sedan stack Simon o P hem, Adam åkte till sina kompisar och jag och sofia åkte hem till mig med alla föräldrar och åt kaka. sedan åkte hon till sina kompisar så satt jag med en hel bunt vuxna och kollade på melodifestivalen och lite Grammy-gala! tyckte det var riktigt kul att Frida gick vidare, hon blev ju så glad. det var kul att det blev lite chock, att inte dom man hade tippat på skulle gå vidare .. :)

nu ska jag fortsätta filosofera över dagen, hoppas jag kommer fram till något vettigt i alla fall!

KÖSS
jull


FREDAG!

Finally Fredag! Eller kanske inte? Jo, hela veckan har vart slapp o som vanligt på alla lov har jag vart så trött o inte gjort så mycket. Klart jag haft kul, men jag tycker det är roligare att ha kul på helger än på vardagar av nån anledning ..

Jaja, idag vaknade jag vid halv 11 och fick gå upp för jag och mamma skulle till stan och kolla på glasögonbågar till mig. Brodern skulle iväg till Linköping på fest så det var lite stress i huset imorse. Mamma skällde lite på mig i bilen på väg till stan för att jag skäller för mkt på henne och alltid är så sur. Jag bad om ursäkt (WOOAAAH, inte likt mig!! inte när det gäller mor i alla fall :) och jag ska förbättra mig! jag ska ha ''behandla andra som du själv vill bli behandlad'' i åtanke.

Föräldrar jobbar och bror bortrest = själv hemma = HÖJ VOLYMEN!!!!! Basen har bara härligt dunkat här hemma samtidigt som jag sitter och jammar med gitarren till och sjunger det högsta jag kan och hoppar omkring och dansar.. musik, musik är livet, livet. . just nu är det Stevie Wonder - Living for the city som går varm!

Mamma ringde förut och jag skulle visst köpa majs som hon hade glömt till tacosen ikväll! Jag ska bort till Jätten o köpa det + något gött för jag ska nämligen krypa ner i soffan och glo Sex and the city tills pappsen kommer hem, då ska vi laga tacos visst!

Nu ska jag sticka iväg, have a nice day, ni som nu läser detta, vilket är väl typ 0,00 stycken :)

krammmmm
jull

inhandlat!

79855-856
79855-85579855-85479855-85379855-85279855-85179855-85079855-84979855-848
Tjosan!
Dagen idag var jättekul o mysig med fröken Linda! Vi fick panik och sa att vi var tvungna att köpa i alla fall NÅNTING! Ops, efter det kom vi visst hem med en hel del! Eller i alla fall Linda som köpte ett par skor, strumpbyxor, en skjorta, en kofta och ett halsband. Jag kom hem med detta:
* Klänning (ska föreställa t-shirt med hög midja) Gina Tricot, 149 kr (i knoooow, alla kommer bära den, en sådan där produkt som står vid ingången med alla sorters färger till billigt pris men jag tyckte om den och jag får väl bära den på helgerna då inga andra jag är med har den :)
* Ring, H&M, 39 kr
* Skor, H&M, 98 kr (försök att bortse från mitt avskavda nagellack:)
* Läppbalm, Cubus, 98 kr (det där ''alla'' snackar om nu, men det var inte därför. Linda hade det i väskan och jag tyckte om det och då sa hon att det fanns på Cubus så .. ja, då var det bara att gå dit:)
* By the way köpte jag ju en bh igår och leggings! Det är dom jag har på mig. Tyvärr (?) får ni inte se bh:n men den kostar 169 kr på Lindex, och leggingsen/strumpbyxorna kostar 119 kr från Lindex.

Kära fadern kom med på en bild också! Yeah, yeah, nu ska jag upp o kolla Sex and the City as usual! Sista säsongen nu och det är såååååå bra:)

puss
jull

PS. mina nya gråa örhängen visar jag så käckt så på första bilden. köpte från Glitter, 79 kr, tre par örhängen i färgerna grått, rosa och lila :) DS

TJOSAN TROSAN

och god förmiddag! Vaknade vid 11 idag och fick fort abstinens (inget bra ordval här men) och fick smsa mina vänner och logga in på msn för att bestämma vem som skulle följa med mig till överby! Nu blev det Linda Fluffen som ska joina mig i alla affärer! Mamma kan dock inte köra ner mig tidigare så vi ska ses där nere vid halv 3. Ingen brådska alltså, kanske kan se lite SATC också :)

Dom här dagarna har jag inte mått så bra. Har haft ont i magen, någon konstig magont som känns som träningsvärk samtidigt som jag vart hungrig och illamående. Yr har jag också varit, och det var väl resultatet av en näseblod-attack igår när jag och Ida så mysigt satt och fikade på Espresso HOuse. Detta var ju något så pass skämmigt att jag fick försvinna in på Bokia för att ingen skulle se min blodiga nos! Usch, usch. Igår köpte jag en bh och strumpbyxor på stan, helt ointressanta plagg. Ska nog hitta något roligare idag! Jag mår bättre, jag kan faktiskt äta numera. Sitter med min andra macka nu så det går bra :)

Have a fortsatt nice day!

kiss
julll

AMANDA

79855-847
Idag har jag vart hos Amanda! min älskade lilla sak. Jag vaknade i morse med magont och fick kväljningar med det kom aldrig ut något. Har dock haft ont i magen hela dagen, även huvudvärk. Varit yr så fort jag rest mig och sådant. Men men, jag och manda kollade film, Raise your voice med Hilary Duff. Trodde såklart den var åt pipan men den handlade om musik (ååh!) och den fick mig faktiskt att börja gråta i slutet. sedan skrattade vi och pratade som vanligt o så där.

Hoppas jag mår bättre imorn då jag och Ida ska jobba det sista och sen fika. Måste köpa biljetter till Swania (disco) på JC också! Ska dit imorn kväll o shaka, så kul kommer vi ha :)

PUSS
jull


GODASTE EFTERRÄTTEN I HELA VÄRLDEN!


Åh, i love it! Varma hallon med glass, eller glass med varma hallon som Blondinbella och faktiskt JAG menar det! Mycket glas med lite hallon. MMMMMMM, så himla gott! Tyvärr har vi inte hallon hemma men nu ska jag nog upp och ta lite glass i alla fall. Ska se vad vi har i kylen. Skymtade nämligen denna i kylen förut:

dagens kläder

79855-84379855-844
79855-846
79855-845
blev dessa:
Jeans, begagnade
T-shirt, från George Michael-konsert
Kofta, H&M, 199 kr
Halsband, från Salem Al Fakir-konsert
Scarf, Kappahl, 25 kr i någon REA-korg
Klocka, från Thailand
Örhängen, från Thailand

Idag har jag och Jossan vart en sväng på stan! Vi gick mest runt men sedan tog vi en lunch/frukost på Espresso House. Scones & juice för Joss del och Oliver & fetaost-macka & juice för min! Sedan tog vi bussen hem och kollade på någon thriller med vampyrer. 30 days of night hette den. Josh Hartnett i huvudrollen. Jag var så jävla trött (somnade 1, vaknade 10) så jag kollade typ inget och Joss knappade på sin mobil så det var inget entusiastiskt filmtittande för våran del! Sedan skulle Joss åka och sälja lotter i Uddevalla. Och jag var så trött och hade sådan huvudvärk så nu, efter 1, 5 stort glas vatten, en alvedon, en klartgjord artikel och himla massans musik, har jag suttit här i 2 timmar. Kanske inte världens gladaste miner idag på dagens outfit, men äh, jag är ganska hetsig i vanliga fall så jag fick väl le på en bild då :) Faktiskt var jag inte beredd på första bilden så där kan ni inte klandra mig!
Förresten så kan jag inte ta helkroppsbilder! Det är skitsvårt. Jag har ingen avlång spegel som jag kan ta i (jag hatar spegel-bilder där kameran ska vara med, varför?, men är det enda lösningen för helkroppsbilder så vafan!) och när jag ska ställa kameran någonstans med självutlösaren så kan jag inte ställa mobilen lodrätt om ni förstår för den är rundan i kanterna och ramlar bara! Attans, så det får bli lite över-kropp och under-kroppsbilder. Hoppas ni ser plaggen i alla fall!

Imorn ska jag fika med Ida en stund på stan, och om jag hinner ska jag hem till Amanda! Hoppas det blir nudlar :) Hon sa kanske men hon är alltid lätt att övertala ;)

Ikväll blir det lungt. Faktiskt ganska tråkigt för jag har ingen lust till nånting och vad ska jag göra då? Ingen stor hysteri över mina kändisar (alltså typ kolla igenom High Chaparall-avsnitt med F&F för 1930:e gången, ingen stor lust i att sitta uppe och googla om Laleh eller Salem Al Fakir, och heller inget behov av att kolla på klipp på youtube med Amy Winehouse). Vad är det med mig? Tråkig människa har jag vart idag i alla fall!

Nu ska jag sluta babbla och fortsätta lyssna på Bo Kaspers Orkester, även fast jag inte har så stort behov av det.
PUSS
jull

snart dagens outfit!


Snart kommer dagens kläder på bild men så länge får ni nöja er med snygga Elin Klings kläder! Mkt snack om henne nu men jag har precis hittat hennes blog (tja .. igår) och ja. . that's life! :)

Elin Kling!

79855-842
79855-84179855-840





Okej, jag är inget modefreak och jag ska inte bli det heller men jag kan inte låta bli att kolla igenom hela Elin Klings blogg nu. Jag älskar hennes stil, hon är ju så himla söt och jag gillar att kolla in hennes outfits! Ska upp o kolla SOLO snart där hon skriver.
Här är Elin blogg .Så skön tjej :)

By the way så vaknade jag med denna frisyren en dag i veckan. Jag duschade, satte upp en bulle upp på huvudet och när jag vaknade var jag lika snygg som Elin i håret! Haha, inte riktigt min stil men hon passar verkligen i det :)

Lista-dags!

79855-839
10 favoriter:
Färg:  Microsoft Word-grön
Mat: fläskfilé
Band: jamaram <3333
Film: underbara älskade
Bok: sandor/ida
Sport:  dans<3333
Årstid: sommar just nu
Veckodag: fredag!!
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet:  natt

9 för tillfället:
Humör:  trött
Smak:  juice i munnen
Kläder:  träningskläder
Bakgrund: ?
Nagellack: inget
Tid: 20.39
Omgivning: pappa vid tvn, victor i sängen
Irritationsobjekt:  högt ljud på tvn

8 första:
Bästa vän: jennie o jennifer på dagis.
Screen name:  ? typ jullan?
Husdjur: inget
Piercing: öron
Förälskelse: olof
Musik: pappas gamla musik + spice girls
Bil:  ingen
Kyss:  vet ej

7 senaste:
Cigarett
: aldrig
Mat: hamburgare
Dryck: juice
Biltur: på väg hem från kalas
Kyss: ingen!!!! åh
Spelad låt: amy winehouse - stronger than me
TV-program: sex and the city

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: hahaha dejtat o dejtat. var la ihop med alla i klassen nån gång när man var liten
Brutit mot lagen:  jadå
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: nej

5 nej tack:

Kläder: glitter o bling bling
Mat: kolpudding
Musik: hård metal
Dryck: kaffe
Personlighetsdrag: ''blondinbella''-dialekt

4 saker:
Du gjorde igår kväll: åt, var ute o gick, smsade, var med kompisar
Du kan höra just nu: surr från datorn, ljud från tvn, msn-ljud, knapprande på tangentbordet.
Du inte kan leva utan: mat, nära o kära, musik, dryck.
Du gör när du har tråkigt: sjunger, trallar, mussiserar, dansar.

3 personer:
Du kan berätta allt för: ida, mamma, amanda
Du tycker om: dom ovan + alla mina vänner
Du inte gillar:  pedofil-FITTTTOOOORRRR!

2 val:
Kaffe eller te: hmmmmm .. gillar inget men ... hmm .. kaff.. naaaeejj, tee.. najjjjj, hm, kaffe!
Vår eller höst: vår

1 önskan:  träffa filip o fredrik <3

om du kunde bygga ett hus var som helst, var skulle det bli? grekland
vilket är ditt favoritplagg? klänning
bästa fysiska detalj hos det motsatta könet? rumpan!
vilken är den senaste CD'n du köpte? daniel lemmas senaste
var är du helst? hos kompisar eller utomlands
var är du minst gärna? hemma 

var blir du helst masserad? ryggen
vilket är viktigast: stark i sinnet eller stark i kroppen? sinnet
hur dags vaknar du på morgonen? halv 8 på vardagar, 10, 11, 12 helger.
vilken köksmaskin tycker du bäst om? brödrost!
vad gör dig riktigt arg? PEDOFIL-FITTOR O VÅLDTÄKSMÄN-KUKAR!!!!!!!!
om du kunde spela något instrument, vilket skulle det vara? elgitarr, bas, piano, trummor- allt!
vad har du under sängen? massa skit-lådor
tror du på ett liv efter döden? njaaaee
favoritbarnbok? barnens bibel (OBS!! JAG ÄR INTE TROENDE FÖR FEM ÖRE MEN JAG HAR MINNEN AV DEN BOKEN FÖR JAG ÄLSKADE ATT LÄSA DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR INGEN CAROLA-WANNABE!!!!!!!!!!!!!!)
om du kunde få en superkraft, vilken skulle det då vara? vara osynlig
om du har en tatuering, vad föreställer den? ingen
kan du jonglera? woepp!
en person ur ditt förflutna som du önskar att du kunde gå tillbaka och tala med? kito <3333333


dagens låt:

amy winehouse - stronger than me
dagens frisyr: schleten tofs
dagens smink: rouge o mascara
dagens klädsel: gråa jeans o grå tröja med sjal på kalas. träningskläder sedan.
dagens roliga händelse: prata med min undeeeeerligt undeeeeebara IDA! <3
dagens planer: kolla på Grammy-galans bästa framträdanden :D:D:D:D:D:D:D
dagens vill ha: förut var det dricka o godis, nu är det bara .. hmm .. konsert med laleh med hennes nya låtar!
dagens saknad: jossan!
dagens drog: juice
dagens tråkigaste: att vara hemma
dagens finaste: zlatan <33333
dagens måste: duscha
dagens köp: brämhults juice + apelsinkrokant = mummmma!
dagens mat: potatis, kött o sås.
dagens kärlek: alla snygga killar
dagens mående: trött o schleten o ful

VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN:
zlatan
SKA DU DUSCHA IDAG:
ja, sen
VAD GÖR DU NÄSTA ÅR: går på gymnasiet, trivs där, har en hund, dansar mer och har världens gosigaste kille!
ÄR DU UPPVÄXT I STAN ELLER PÅ LANDET: mitt i mellan, mest stan.
MÄRKESKLÄDER ELLER SECONDHAND: båda där. ett mellanting!
HUR MÅNGA PAR SKOR HAR DU: inte så många.
VEM ÄR SNÄLLAST JUST NU: min älskade ida!
VAR HAR DU ONT: ingenstans. jo, lite i ryggen
VEM ÄR BÄST JUST NU: AMY WINEHOUSE!
ANVÄNDER DU HÅRSPRAY: nej
SALT ELLER SOCKER: salt
GILLAR DU KETCHUP: ja
KÄNNER DU NÅGON SOM JOBBAR PÅ SJUKHUS: gör jag säkert, men inget som som vet så
DAGENS DUMMASTE: massa schletna
DAGENS SJUKASTE: jag = HUVUDVÄRK!
SENASTE FILM: pappa kollade nån förut som jag kikade lite på
VAD VAR DET SENASTE DU SA: ''jaha!!'' = förbannad på pappa
TILL VEM DÅ: pappa
LIDER AV: inget
EN BOK: sandor / ida
ETT SÅR: nej
SÄGER ALLTID: veti nte
VAD ÄR DU ALLERGISK MOT: inget

puss
jull

Dagens BOB MARLEY FOR LIFE!

79855-838
79855-83779855-83679855-835
Dagens Outfit:
Höga shorts- Vero Moda, 399 kr
T-shirt, från Thailand
Strumpbyxor, Ullared, 39 kr
Strumpor, Scorett, 99 kr
Klocka, från Thailand (som inte funkar men jag älskar den så:)

Idag blir det säkert en fika på Jätten. Ida kommer väl snart så jag vi sticker iväg och köper tidning o så. Ikväll blir det slappisdag framför Let's Dance. Missade förra veckan! Jajajajajajajajaaj ...

PUSS
julll



hello

på er! Nu har jag precis kommit hem. Kvällen har vart mysig. Jag & Joss träffade Simon o Pettsson på ICA (Jätten) och sedan åkte vi hem till Simon och kollade Melodifestivalen. Det var la bad men men. Sedan gick vi ut och gick och följde Joss hem för hon ska upp 6 imorn o tävla. Sedan gick vi runt och då var det visst fest hon Sara så vi mötte Rasse och Ted och gick upp dit. Då träffade vi massa fulla folk o var där i 20 min kanske, sen kom Pettssons syrra o hämtade henne så Rasse skjutsade hem mig o Simon. Nu ska jag upp o läsa VR snart o äta tror jag!

puss
jull

sjukt kul

det är vad kvällen har vart. jag ska upp o ta en go' dusch nu o sen hoppa i säng. imorn blir det jobba, dans o sen liten myskväll med evve, pettsson o simon! :)

peace

ps. christoffer har svarat :)

MISS vs HIT

79855-834CHLOE SEVIGNY  photo | Chloë Sevigny
MISS
Jag fattar inte vad Alicia Keys tänkte här? Eller jo, det gör jag! Det är faktiskt bra att det blir lite konstiga outfits ibland för det visar ju bara att alla är annorlunda. Jag tycker personligen detta är en katastrofal outfit, men bara för att jag älskar AK så mycket och för att jag vill se mer konstiga outfits så ger jag henne lite credd iaf!
HIT
Jag älskar klänning med tights. Jag älskar enkla frisyrer. Jag älskar små väskor, åtminstone i samband med denna outfit. Chloé Sevigny bär allt detta som jag vill ha nu i vår!

Stronger than me!


Amy Winehouse - Stronger than me
Översättning:

Du borde vara starkare än mig
Du borde vara här 7 år längre än mig
Vet du inte att du borde vara ''mannen''
Ingen bästis i jämförelse av vad du tror jag är

Du vill alltid prata igenom saker- jag bryr mig inte!
Jag måste alltid trösta dig när jag är där
Men det är vad jag behöver dig att göra- stryka din hand på mitt hår!

För jag har glömt allt av unga kärlekens roande
Känna mig som en tjej, men du är min tjej-pojke

Du borde vara starkare än mig
Men istället är du svagare än en frusen kalkon (eeh jaha? hahaha:D)
Varför sätter du mig alltid i kontroll?
Allt jag behöver är att min man lever upp till sin roll
Du vill alltid prata igenom saker- jag är ok
Jag måste alltid trösta dig varje dag
Men det är vad jag behöver dig att göra- är du bög?

För jag har glömt allt av unga kärlekens roande
Känna mig som en tjej, men du är min tjej-pojke

Han sa ''Jag lät dig förtjäna respekten.
Jag trodde du hade många läxor att lära dig.''
Jag sa ''Du vet inte vad kärlek är- lär dig!''
Det låter som om du läser från någon annans trötta manus

Jag kommer aldrig träffa din mamma någon gång
Jag vill bara sno din kropp över min
Så berätta för mig varför du tycker det är ett brott

För jag har glömt allt av unga kärlekens roande
Känna mig som en tjej, men du är min tjej-pojke

Du borde vara starkare än mig
Du borde vara starkare än mig
Du borde vara starkare än mig




Lilla bollen .. o stora! båda bollarna!

79855-833
Sitter och proppar i mig dom här nu från Läkerol. Så jäkla goda! Godare än godis, jag kan inte sluta när jag väl tagit en. Äter upp hela påsen på 5 min!

Idag skulle Ida göra matte så jag och Joss såg och myste och kollade klart OC. Sedan åt vi, satt lite vid datorn. Vi gjorde bland annat
Stampa med Leroy. Hahaha, så jävla rolig! ''Lilla bollen .. o stora!.. cykelpumpen!''. Haha, kolla och lär er ;) Dom stegen lär vi köra på discot på fredag. Vi håller ett disco för småbarnen för att få in pengar i klassen, lite kul! :)

Nu ska jag duscha och sen sova. Nationella Prov imorn i 2,5 timmar! Oh my god.

jull

Brunett igen & GRAMMY!!!!!:D:D:D:D:D

79855-832
Yes!! Blondt var inte snyggt på stackars Amy och vet ni VAD? Hon ska gå på Grammys!!! YES!!! Jag som älskar henne och hon som kommer förhoppningsvis stå på scen och sjunga och ta emot massa priser! Hon är nämligen nominerad i 6 kategorier. Fast hon lämnar rehab för Grammy Awards men hoppas hon går in i rehab sen efteråt och blir frisk!


Osynliga råtthål!


Laleh-
Invisible
Översättning:

Jag håller på att förlora mitt förtroende (förlora det inte!)
Jag håller på att försöka igen (låt dig inte falla!)
Jag fortsätter att ta skulden (ta den inte!)
Jag kan inte ta bort den (det är inte ditt fel!)
Du kanske inte vet vad jag menar (förlora det inte!)
Men du vet vad jag tror på (låt dig inte falla!)
Jag kan inte ge dig någon anledning (ta det inte!)
Jag säger bara för att

Osynliga råtthål
Osynliga!
Du kan inte fånga dom
Skulden är osynlig
Osynlig så du kan inte fånga den!

Dom fortsätter att gå iväg (du har det!)
Jag kan inte hjälpa att jag är rädd (du är tillräckligt stark!)
Ge mig kraft att slåss (du har det!)
Åh, jag önskar att vi kunde försöka (du har det!)

Jag fortsätter att spela min roll
Allt jag vet är min sång
Allt jag försöker säga är
att jag kan inte leva som dom!
jag kan inte leva som dom!

(och när jag fortsätter spela och när jag spelar faller allt igenom, allt är i kontroll)

Vem gör det inte och vem bryr sig?

Underbar lååååt! <3




Friluftsdag!


1. Ida på bowlingen!
2. Jag pussar åt er alla!
3. Ida & Jossan
4. Pettsson & Evelina, kärleksparet maybe ;);)
5. Simon!

Idag har vi gått promenad till stan, och sedan åkte vi och åt först på Max (Ida åt) och sedan åt jag, Joss, Simon o Pettsson på Shang-Hai :) Sedan bowlade vi! JAG KOM TVÅA! Så jävla skills asså.

Nejrå, jag är inte bra, hade la bara tur ;) Haha, idag kanske det blir film med Ajd eller så blir det bara Sex and the City och mys.

ha det bra!
jull


Du vet att jag inte är bra!

'
Amy Winehouse - You know i'm no good
Översättning:

Möter dig nere vid baren och jag hörde
Dina uppkavlade ärmar och din dödskalle-t-shirt
Du säger ''Vad gjorde du med honom idag?''
och kastar ut mig som om jag var Tangqueray

För du min polare, min kille
Grabba tag i min hand och flyg
Vid tiden jag är ute
kastar du ner män som Roger Moore

Jag lurade mig själv
som jag visste att jag skulle göra
Jag sa till dig att jag hade bekymmer
Du vet att jag inte är bra

På övervåningen i min säng med mitt ex
Han är i mig men jag kan inte roas
Tänker på dig i de sista plågorna
Det är nu min klocka ringer

Springer ut för att träffa .. (ingen aning! chips och pitter? hur översätter man?)
Du säger att vi gifter oss för du är inte bitter
Det blir ingenting mer med honom länge
Jag grät över dig på köksgolvet

Jag lurade mig själv
som jag visste att jag skulle göra
Jag sa till dig att jag hade bekymmer
Du vet att jag inte är bra

Kärt återseende, Jamaica och Spanien
Vi är som vi var igen
Jag är i badkaret, du vid handfatet
Slickar dina läppar medan jag blöter mina fötter

Sedan gör du det där som bränns
Min mage stannar, ja, och mina inälvor gungar
Du rycker på axlarna och det är det värsta
Vem stack egentligen in kniven först?

Jag lurade mig själv
som jag visste att jag skulle göra
Jag sa till dig att jag hade bekymmer
Du vet att jag inte är bra

GGG!

Kollar på Gossip Girl nu, fast passar på att skriva i reklamen. Tycker programmet blir bara bättre och bättre och bara mer och mer lik OC. Mina favoriter är syskonen Jenny och Dan, dom är så härliga tycker jag :) Dan är så söt! Sen är det I huvudet på Gynning också. Det är ju ännu bättre. Haha, hon är så jävla rolig & skön. Idag ska hon släppa en singel: Allt jag tar vid blir till guld eller något hette den. Ja, Bert producerar i alla fall! :)79855-826

/jull

DANS

Hej hopp!
Sitter och längtar tillbaka till konserterna med Laleh och lyssnar på youtube. Hon är helt otrolig den tjejen.<3

Idag ska vi på dans, snarare snart! Jag, Ida och Linda tar bussen ner vid halv, ska sticka iväg och möta Linda lite tidigare. Jag börjar på hennes streetdance idag :) Och Ida ska kolla idag!

Jag känner för att översätta, så jag översätter Forgive but not forget, med Laleh:


Kanske träffar sig senare
Kanske möter upp dig sen, nu
Nu är det komplicerat
Jag har psykiskt försvar

Jag hoppas mitt hjärta är motståndsbart
Din kritik begär dig
Om du puttar undan mitt skydd
smittar du mig

Förlåta men inte glömma
Låt oss börja om, låt oss ångra
Låt oss förlåta att vi inte försökte,
Låt oss börja bråket inom oss

Alla håller på att falla (ner, killen)
där du går
Alla är ingenting
Alla ligger på golvet (Hallå, vakna!)
Men jag gillar det, gillar det
Men jag gillar det, älskar det
Men jag gillar det, gillar det
Säg mig, gillar du mig också?

Förlåta men inte glömma
Låt oss börja om, låt oss ångra
Låt oss förlåta att vi inte försökte,
Låt oss börja bråket inom oss

Kom igen, håll mig, håll mig
Kom igen, håll mig, håll mig ..

Kärlek!!!!!


HOs Ida

79855-825
En bild från Ullared sommaren 2007 :)

Är hos Ida nu, dans ikväll. PUSS!

jull


SNYGGA ELIN!


Hatar mode, men ibland är det för jävla snyggt och då vill jag bara ha massa av det! Elin Kling är så jääävla snygg jämt och denna outfit vill jag ha. Mycket, mycket gärna.

Grym!


En tjej som sjunger Alicia Keys - Teenage Love Affair.

Gör som tjejen säger och lyssna på lyricsen! Klicka
här för att sjunga med. Så fin text :)

I LOVE IT!

Vad tycker du?

HAHAHAHAHA

Ja, jag började skratta när jag fick svar från en fotograf på Moore! Hahaha, så här skrev han:
''Hej Julia, 
Om du vill få ett bra betyg på din uppsats, så rekommenderar jag dig att välja ett ämne där du kan vara mer objektiv i ditt arbete.  Jag är övertygad om att inte många skulle lyfta ett finger för svara på ditt mail, där du praktiskt taget vräker ur dig din motsättning för arbetet som vi gör. 
Vill du göra ett nytt försök, som är mer subjektivt, så är du alltid välkommen att maila tillbaka. 
Med vänliga hälsningar,  Joakim''

HAHAHAHA, jag skrev tillbaka nyss:
''Kan hända att jag gör men om du nu är så feg att inte våga svara på mina frågor så kan jag kontakta min lärare! Jag var tvungen att skriva frågor till tex tidningar för att få bra beyg på denna uppsats (kan inte ändra ämne nu) så det vore trevlig om du åtminstone hade något försvar och kunde svara!''

Herregud, har han inget försvar människa? Antingen är han en jävlig dryg människa eller så har han bara inget att svara! Han vill säkert bara gotta sig i nakna tjejer. Jag frågade nämligen massa frågr om retuschering och varför dom bara har nakna tjejer på omslag, men nehepp, det vill inte han svara på!

Ikväll blir det mys med Ida igen :) Känns som det är mkt film nu! Och det är mysigt, nu när det blivit snö och slask och allt. Bort till ICA och köpa godis och sen hem och kolla The Holiday :)

Skolarbete om retuschering!


Hello!
Sitter just nu i datasalen i skolan och skriver ett arbete om utseendefixering i Svenska. Vi ska stå framme vid tavlan och ARGUMENTERA och vara hetsiga, som jag säger, över en grej som vi tycker är dåligt! Jag har avalt retuschering- att det borde förbjudas för det gör oss människor mycket osäkrare på våra egna kroppar. Titta på bilden till exempel! Okej, Penelope är naturligt vacker, men dom andra? Nej, tack!

Nu ska jag jobba vidare. Skriver sen!
Jull

Slappdag + jag & mina idoler!

79855-819
Idag har jag bara ugglat Sex and the City hela dagen i pyjamas i sängen. Rensade dock lite skivor också och så där. Spelat gitarr har jag också hunnit med :) Tänkte ''showa'' lite bilder på mig och mina idoler! Har dock bara på mig och mina 2 idoler; Christoffer Hiding och Laleh. Laleh har jag träffat 2 gånger och Chris träffade jag för ca 3 veckor sedan. Haha, så detta blev ju inte så bra med mina idol-kort men jag kan visa dom jag har :)
79855-821
Jag och Laleh. Min kärlek till Laleh har och är helt konstig och jag har aldrig gillat någon så mycket som jag gillat Laleh. Jag upptäckte henne på Grammisgalan 2005 där hon uppträdde och fick massa priser. Jag hade ju hört Live Tomorrow och tyckte den var bra men efter Grammisgalans uppträde så var jag tvungen att köpa skivan. Då upptäckte jag både svenska OCH engelska låtar, och dessutom en på henne egna språk. Jag började leta och hitta all fakta jag kunde om henne och kollade på framträdanden på Youtube med henne om och om igen. Sedan fick jag, mamma, pappa och min kompis Ida chansen att åka och se henne i Huskvarna och då träffade jag henne före konserten och efter konserten och då fick vi till och med chansen att hjälpa henne att dela ut planscher till publiken!! Jag var helt överlycklig efter den kvällen. Det var helt sjukt! Sedan när jag kom hem så började jag googla på henne igen och fick till min överraskning tag på hennes e-post och mailade för skojs skull för att kolla om jag fick något svar. Efter ca 1 månad, efter lååång väntan, fick jag ett litet svar där hon skrev att hon kom ihåg mig och så där. Jag blev så glad att jag började gråta. Sedan var jag besatt av henne och följde henne musiksteg och när hon sedan släppte andra skivan åkte jag, mamma, pappa, Ida och min andra kompis Josefina och såg henne igen fast denna gång i Göteborg. Detta var 5 april 2006. Vi träffade Laleh före konserten igen och hon bara ''Är det Julia??''. Vi hade ju mailat så mycket (vi fortsatte maila efter jag fått hennes första svar) så nu var det så otroligt kul att se henne! Sedan efter konserten köpte vi hennes plansch och sånghäfte och pratade lite med henne och tog massa kort. Kortet är taget från konserten i Gbg 2006. Nu var det längesedan jag fick svar från Laleh, kanske i september eller någonting, men jag kommer aldrig sluta älska henne, jag kommer hålla mig kvar vid hennes musik och kommer alltid följa henne. Hon är så speciell för mig, jag ser henne nästa som en kompis, jag vet, knäppt, men hon är så bra för mig. På något sätt jag har blivit djupare på grund av henne :) En blomma: @--))----- till henne. Jag har själv fått massa sådana i mina mail från henne. Laleh <3
79855-820
Jag och Christoffer för bara några veckor sedan! Åh, jag var så lycklig för jag hade följt honom i Idol. Jag personligen tycker det är ett skitprogram som bara ska ''föda'' talanger hit och dit, lära dom HUR dom ska klä sig, HUR dom ska sjunga, HUR dom ska föra sig osv. Vadå, får man inte ha sin egna stil?, tycker jag. Man behöver inte ett jävla program med en jävla jury som säger åt en hur man ska göra för att bli egen artist! Men i alla fall kollade jag för jag älskar musik och då blev jag heeeelt kär i Christoffer Hiding! Jag tyckte han var så snygg och sjöng så underbart att jag följde honom. Sedan sa min kompis Amanda till mig att han var på Överby (affärshus) en lördag och JUST den lördagen hade jag hur mycket som helst att göra, konstig nog, jag som aldrig brukar göra någonting tycker jag. Men jag lyckades trycka in ett litet besök på Överby och när jag och Amanda sprang in där såg vi att Daniel från Idol satt med en gitarr och sjöng och jag tittade ivrigt efter Chris och jag såg honom!! Där bakom scenen satt han och vi fick ögonkontakt och jag vinkade ivrigt mot honom. Han tittade lite underligt om han kände mig, men fattade väl bara att jag var ett galet fan som vem som helst så han vinkade tillbaka. Sedan ställde vi oss i kö när det blev dags för signering och jag kramade honom, tog kort med honom och fick hans autograf på papper och på armen. Jag gick upp till honom 3 ggr och sa att han var så bra och att han skulle ha det bra i framtiden. Igår skaffade jag MySpace och skickade ett mail till honom där och idag blev han vän med mig och skrev tillbaka och vill att jag ska komma och kolla på honom. :)

Jag kan verka som en ''stalker'' men artister som jag verkligen gillar blir jag besatt av och då blir jag så där att artisten MÅSTE veta att han/hon har ett sådant stort fan som mig så jag letar upp dom var som helst och skickar mail till dom! Jag mailar med mina andra idoler (som jag är heeeeeeeeeelt besatta av) Fredrik & Filip och dom träffade jag för 2 år sedan men då var jag inte så besatt av dom. Hur som helst ska vi försöka träffas i sommar (pappa känner dom, sjöng i Boston Tea Party) och jag kan inte vänta tills dess! Jag är så konstig, mina föräldrar bara skrattar åt mig för att jag är så kär och galen i alla mina idoler, mina kompisar tycker jag är helt knäpp och galen för att jag bara tjatar om dom hela tiden. Jag kan inte kontrollera mig själv när jag blir helt faschinerad av någon/några!

Babbel, babbel, babbel. Ta dig tid att läsa om du vill veta lite om mig och mina idoler men annars- goodbye!:)

jull

DANS

Nu plingar nog Ida på dörren vilken minut som helst. Dansen börjar nämligen halv!

På återseende!

GOD FÖRMIDDAG

Vaknade 11.20 idag- seeent och seeegt men igår kom vi hem lite över tolv och jag släckte vid två. Kollat Sex and the City tills nu och ska snart upp igen och kolla! Mirana är ju gravid med en pojke ffs :)

Jag har förresten ändrat min design och det blir ju mycket roligare att skriva om man har en fin design som man är nöjd med. Jag är rätt nöjd nu i alla fall, kanske lite kvar att fixa men det får bli någon annan dag!

Idag har jag bara dansen ikväll, annars nada. Käre bror kommer hem idag också! Åh, vad hungrig jag är. Happ, nu blir det mackor & SATC .. i sängen!

love
jull

Sex and the City is the shit!


Jepp, jag fullkomligt love it! Kanske inte sådan stor besatthet som jag hade när jag ugglade OC-säsongerna dag ut och dag in, men så fort jag är i mitt rum och får tid över kollar jag på det. Ska strax upp och kolla klart andra skivan på 4e säsongen! Fick ju hela boxen har min bror i födelsedagspresent! Mycket kul att kolla. Min favvis är Miranda, är hon inte för skön? Nu är hon gravid med Steve också och ska BEHÅLLA barnet. Herregud, tänk Miranda som mamma! Den slarviga advokaten ska ta hand om en unge. Spännande :) Carrie gillar jag också såklart, hon är ju huvudrollen men jag tycker inte hon sköter the guys så bra. Nej, hon är lite knäpp. På tal om knäpp: Samantha! Gosh, hon ligger ju med olika killar i varje avsnitt! Hon är totalt sexgalen! Också har vi ju  Charlotte, hon är lite för pryd och redig för mig, men hon är skön ibland!


Kärlek
jull