Carina och Marie :)

Carina och Marie :)
Jag och Jossan har sminkat oss lite roligt! :D haha, visst blev Jossan snygg? Allvarligt?

Jag gillar lalalalaLALEH

Jag gillar lalalalaLALEH
Laleh, min gud. Kolla bara på henne. Hon bara känner, hon bara plingar på gitarren. Hon bryr sig inte så mycket om hur hon ser ut, hon tycker det är alldeles onödigt med massa kändisar och fester och töntigt mode. Det hon älskar är musiken. Hon är Sveriges största unga geni.


Jag och mina två söta bär =D

Jag och mina två söta bär =D

Åh vad vi är härliga. Glada, mysiga och käcka. Jag till vänster, Ida i mitten och Jossan till höger. Mina två päronyoghurtar! Puss på er :P

Hollywood-do : )

Hollywood-do : )
OOOOOH. Hollywood. Jag och Ida har precis spelat klart våran suveräna film. Har gjort ganska många på meritlistan nu ! =) Här är vi snart gala-klädda och är backstage på röda mattan.. Oh, oh, oh.. Stay in peace, my dearest Ida.

Jag och min BÄSTA vän :)

Jag och min vän :)
Här är jag och min underbart goa bästis Josefina. Glad och go!! :) Vi har mycket kul. Jag älskar dig min sötnos.
Puss på dig.


Jag igen :)

Jag igen :)


Jag och min BÄSTA vän :)

Jag och min vän :)

Jag och min underbart goa bästis Ida. :) Jag älskar dig min sötis :) Det kommer mer bilder på oss lite längre ner. Men du kanske ser att Ida har en liten dubbelhaka här. Asså, det har hon inte i verkligheten. Haha, hon är så slank och fin. Det blev bara så där hon tryckte hakan innåt liksom. Men men.. kram på er mina vänner :)

Dans- nyttigt, coolt men så jävla roligt!

Dans- nyttigt, coolt men så jävla roligt!
Dans i skolan, i 6:an. Reneé tror jag hon längst fram hette. Våran ledare. Hon var från Holland och så jädra rolig. Vi shakeade loss till Ushers Yeah och Ricky Martin. Gud, vad det är roligt att dansa. Det är jag tredje längst fram i gul-grönt linne (vissa tycker det är gult, vissa grönt) och svarta byxor. Joss, bakom mig, och Id, framför mig- MINA , ÅH, MINA!


jag : )

jag : )
Jag är hos Ida och vi har spelat in vårat egna Hey Baberiba; Hey Babeluba! Haha, roligt,roligt :)