youtube!

hello!
själv hemma. pappa på väg till sthlm, mamma tränar, victor match. gött! :) men idol om en halvtimme, ska duscha och göra lite macks tänkte jag. vi har så gött bröd hemma nu, får passa på.

jag tänkte bjuda på lite youtube-klipp. haha, så jävla roliga eller ja.. den första kan inte är så rolig, men konstig äcklig kanske, men starkt av henne att gå tillbaka i rutan, även fast hon kan verka lite töntig, så här kommer den:
http://threeofakind.blogg.se/1190573651_nattliv.html#comment

Här är det andra, med Filip hammar från tv-programmet ursäkta röran. emma andersson är BLÅST! Okej, vad skulle hon göra i situationen men har hon ingen allmänbildning? I och för sig vet jag inte riktigt vad alla dom här grejerna är, men om hon nu inte hört talats om dom kan hon väl säga det? blåst, vill jag säga, blåst. här kommer det:
http://youtube.com/watch?v=37KlJilcvbw

och här är det tredje också med filip o fredrik, fast deras ganska snygga producent micke svensson som gjort denna film om hans arbetsliv. F&F sitter så gött & sjunger :) : http://www.cafe.se/?id=13712&threadid=14333, ni måste trycka på uppdaterar-knappen en gång för att filmen ska komma fram.

tjohooo! nu fick jag mail från fredrik wikingsson :) yes yes.. hehe. PÖSS på han! men nu kommer ett till youtube-klipp: http://youtube.com/watch?v=N4fKOXcqETE <- bäst!

Nej, nu ska jag kissa & sedan göra mackor & kolla Idol. duscha får jag vänta med!
puss

Kommentarer:

Tyck till!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för e-mail?:

URL:

Min åsikt:

Trackback